Aanbod in personal training en coaching in Utrecht en Houten - Fit by Brian

Overig aanbod

Echt resultaat begint hier

Niet één persoon is hetzelfde en dus stem ik elk traject volledig af op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Het startpunt van personal training & coaching is dan ook altijd een persoonlijk gesprek, waarin we inzoomen op jouw specifieke situatie.

Bij Fit by Brian draait het namelijk om veel meer dan alleen het creëren van jouw gewenste fysiek. Een fit lichaam is pas het begin van een krachtig leven. We pakken gewoonten en patronen aan die er – gemerkt of ongemerkt – zijn ingeslopen, zodat je met een sterke mindset je dagen tegemoet gaat treden en vol energie aan jouw ideale leven kunt bouwen.

Ben jij klaar voor echt resultaat?

Personal Training

Personal Training bij Fit by Brian is meer dan alleen 1-op-1 begeleiding bij het behalen van jouw fysieke doelen. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen nu, maar juist ook op lange termijn met een fit en sterk lichaam jouw gewenste leven kan leven. Daarom gaan we wekelijks samen aan het werk om die duurzame verandering te realiseren.

Personal Coaching

Duurzaam succes bereik je alleen als je een fit lichaam combineert met een supersterke mindset. In onze sessies behandelen we daarom zowel fysieke als mentale uitdagingen, zodat jij niet alleen in de sportschool, maar juist ook daarbuiten sterk in je schoenen staat. Je beter voelen én beter presteren: dát is het doel.

Mylogenics

Blessures die steeds weer terugkomen? Pijntjes die maar niet weggaan? Met Mylogenics reken je hier voor eens en altijd mee af. Met speciale behandeltechnieken maak ik je los van verklevingen die de pijn veroorzaken of beweging beperken. In korte tijd heb jij je bewegingsvrijheid terughebt en presteer je weer als vanouds of zelfs beter.

Voeding

Om jouw optimale leven te leven, heb jij optimale energie nodig. Daarom nemen we ook jouw voedingspatroon onder de loep. Met behulp van Personal Hormonal Profiling sporen we disbalansen op en kijken we wat jij nodig hebt om jouw energieniveau te optimaliseren. Het resultaat? Een energiekere en vitalere jij en betere prestaties op alle vlakken in je leven.

Zet nú de eerste stap

Jouw doelen zijn dichterbij dan je denkt. Ontdek het zelf in een geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek:

    VERSTUUR