Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou te helpen bij het bereiken jouw fysieke doelen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, werkzaam in Utrecht. Met trainingen en behandelingen op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven.

06-19 94 01 63
Volg ons

Ik ben jouw coach...

…op weg naar jouw persoonlijke next level
…voor efficiënte én effectieve training
…in het creëren van duurzaam resultaat
…wanneer je het nu écht anders wil gaan doen

Personal Training &
Coaching

Of het nou gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van jouw sportprestaties of revalidatie na een blessure: ik ben er om jou te begeleiden naar jouw fitste lijf ooit. Maar ik kijk verder dan alleen jouw fysieke doelen. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen nu, maar ook op lange termijn met een fit en sterk lichaam jouw gewenste leven kan leven.

Je beter voelen én beter presteren

Duurzaam succes bereik je alleen als je een fit lichaam combineert met een supersterke mindset. In onze sessies behandelen we daarom zowel fysieke als mentale uitdagingen, zodat jij niet alleen in de sportschool, maar juist ook daarbuiten sterk in je schoenen staat. Je beter voelen én beter presteren: dát is het doel.

Plan direct jouw gratis intake

We beginnen altijd een vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarin we jouw doelen en mogelijkheden in kaart brengen. Laat hier je gegevens achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.
VERSTUUR

Locaties:

Your Personal Training Studio
Kruisboog 34, 3994 AE, Houten

Basic-Fit Utrecht – Herculesplein
Herculesplein 375, 3584 AA Utrecht

Basic-Fit Houten
Kruisboog 10A, 3994 AE Houten

Fitter Club Utrecht
Herculesplein 327, 3584 AA Utrecht