Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou te helpen bij het bereiken jouw fysieke doelen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, werkzaam in Utrecht. Met trainingen en behandelingen op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven.

06-19 94 01 63
Volg ons
i

Over Brian

Personal Training Utrecht Fit by Brian

Brian Smeulders

Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou je doelen te laten bereiken. Ik ben een gecertificeerd personal trainer en coach. Met training en coaching op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven, binnen én buiten de sportschool.
Bij Fit by Brian gaat het om meer dan alleen het creëren van jouw gewenste fysiek. Een fit en krachtig lichaam is namelijk pas het begin van alles. We pakken gewoontes en patronen aan die er - gemerkt of ongemerkt - zijn ingeslopen, zodat je met een sterke mindset je dagen tegemoet gaat treden en vol energie aan jouw ideale leven kunt bouwen.
Mijn trajecten zijn altijd volledig op jou afgestemd, dus het begin is hoe dan ook een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Zie ik je snel?

Zet hier de eerste stap

Plan een vrijblijvend persoonlijk gesprek in:
VERSTUUR

De afgelopen maanden heb ik PT van Brian gehad. Hier ben ik heel tevreden over. Brian heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken, zoals mijn techniek verbeteren en fit worden voor de zomer. Hij heeft veel kennis van krachttraining, en kon altijd mijn vragen beantwoorden.

Hester Rijken Personal Training

Brian is een zeer goede, bekwame PT. Ik heb met veel plezier zijn sessies gevolgd. Hij liet me elke keer weer zien dat een stap voorbij mijn grenzen toch ook echt mogelijk was. Hij zorgt daarbij steeds voor een goede opbouw in het trainingsschema. Dank Brian!

Inge Mirande Personal Training

v
Personal Training
v
Voedings- en leefstijladvies
v
Blessurebehandeling- en preventie
v
Prestatieverbetering