Ben jij er klaar voor?

Jij bent hier om...

…jouw allerbeste leven te leven
…alles te doen wat daarvoor nodig is
…te gaan voor duurzame verandering
…dingen nu écht anders aan te pakken
Personal Training Utrecht - Fit by Brian

Een sterk lijf,
een sterk leven

Jij weet wat je wilt bereiken. Ik weet dat ik je kan helpen. Een sterk lichaam en een krachtige mindset vormen de sleutel tot duurzaam succes. En dus ruimen we fysieke én mentale obstakels op, zodat jij vol energie jouw doelen bereikt.

Kom in gesprek

Ben jij klaar voor écht resultaat?
Ben jij klaar voor blijvende verandering van lichaam en geest?
Ben jij klaar voor succes binnen en buiten de sportschool?
Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

De afgelopen maanden heb ik personal training van Brian gehad. Hier ben ik heel tevreden over. Brian heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken, zoals mijn techniek verbeteren en fit worden voor de zomer. Hij heeft veel kennis van krachttraining, en kon altijd mijn vragen beantwoorden.

Hester Rijken Personal Training

Brian is een zeer goede, bekwame personal trainer. Ik heb met veel plezier zijn sessies gevolgd. Hij liet me elke keer weer zien dat een stap voorbij mijn grenzen toch ook echt mogelijk was. Hij zorgt daarbij steeds voor een goede opbouw in het trainingsschema. Dank Brian!

Inge Mirande Personal Training

Zet nú de eerste stap

Jouw doelen zijn dichterbij dan je denkt. Ervaar het zelf in een geheel vrijblijvend, persoonlijk gesprek:

  VERSTUUR

  1
  i
  Beweging

  Het lichaam is gemaakt om te bewegen

  2
  i
  Tijd

  1 uur sporten op een dag neemt maar 4% van je 24 uur in beslag

  3
  i
  Consistentie

  Consistentie is de sleutel tot succes

  4
  i
  Resultaat

  Ben jij er klaar voor?