Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou te helpen bij het bereiken jouw fysieke doelen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, werkzaam in Utrecht en Houten. Met trainingen en behandelingen op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven.

06-19 94 01 63
Volg ons

Personal training in Houten volgen?

Personal trainer Brian staat klaar

Of je nu personal training in Houten wil volgen om gewicht te verliezen, spieren op te bouwen, jouw sportprestaties te verbeteren, te revalideren na een blessure… als jouw personal trainer en coach ben ik er om jou te begeleiden naar jouw fitste lijf ooit. Maar tijdens personal training op één van de locaties in Houten kijk ik verder dan alleen jouw fysieke doelen. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen nu, maar ook op lange termijn met een fit en sterk lichaam jouw gewenste leven kan leven.

Personal training en coaching in Houten en Utrecht met jouw personal trainer Brian - Fit by Brian
Jouw personal trainer in Houten en Utrecht - Fit by Brian

Personal fitness training in Houten – jouw doel

Je beter voelen én beter presteren

Duurzaam succes bereik je alleen als je een fit lichaam combineert met een supersterke mindset. Tijdens de personal fitness trainingen in Houten behandelen we zowel fysieke als mentale uitdagingen, zodat jij niet alleen in de sportschool, maar juist ook daarbuiten sterk in je schoenen staat. Je beter voelen én beter presteren: dát is het doel van personal training. Wil je dit ook? Ga dan samen met mij aan de slag. Dit kan op twee locaties: bij Basic-Fit of bij Your Personal Training Studio in Houten. Wacht niet langer, vraag direct hieronder een gratis intake aan!

Meld je nu aan voor personal training in Houten of Utrecht

Plan direct jouw gratis intake

We beginnen altijd met een vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarin we jouw doelen en mogelijkheden in kaart brengen. Dit gesprek kan zowel op de personal training locaties in Houten als Utrecht plaatsvinden. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

VERSTUUR

Personal training locaties Houten & Utrecht

De fitness studio's van Fit by Brian

Fit by Brian geeft personal training op de volgende fitness locaties in Houten en Utrecht:

Your Personal Training Studio
Kruisboog 34, 3994 AE, Houten

Basic-Fit Utrecht – Herculesplein
Herculesplein 375, 3584 AA Utrecht

Basic-Fit Houten
Kruisboog 10A, 3994 AE Houten

Fitter Club Utrecht
Herculesplein 327, 3584 AA Utrecht

Waarom personal trainer Brian?

Ik ben jouw personal coach...

…op weg naar jouw persoonlijke next level
…voor efficiënte én effectieve personal training
…in het creëren van duurzaam resultaat
…wanneer je het nu écht anders wil gaan doen