Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou te helpen bij het bereiken jouw fysieke doelen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, werkzaam in Utrecht. Met trainingen en behandelingen op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven.

06-19 94 01 63
Volg ons
i

Over Brian

Brian Smeulders

Mijn naam is Brian Smeulders en het is mijn missie om jou te helpen bij het bereiken jouw fysieke doelen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, werkzaam in Utrecht. Met trainingen en behandelingen op maat help ik mijn klanten op weg naar een fitter leven. Trainen met mij betekent trainen op effectieve en efficiënte wijze, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden, en plezier in het behalen van jouw fysieke doelen. Met jarenlange ervaring in de fitnessbranche en specialisaties in onder andere Mylogenics en Personal Hormonal Profiling, weet ik zeker dat ik ook voor jou van betekenis kan zijn. Direct aan de slag of eerst meer weten? Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. Dan bespreken we samen wat ik voor je kan betekenen.

De afgelopen maanden heb ik PT van Brian gehad. Hier ben ik heel tevreden over. Brian heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken, zoals mijn techniek verbeteren en fit worden voor de zomer. Hij heeft veel kennis van krachttraining, en kon altijd mijn vragen beantwoorden.

Hester Rijken Personal Training

Brian is een zeer goede, bekwame PT. Ik heb met veel plezier zijn sessies gevolgd. Hij liet me elke keer weer zien dat een stap voorbij mijn grenzen toch ook echt mogelijk was. Hij zorgt daarbij steeds voor een goede opbouw in het trainingsschema. Dank Brian!

Inge Mirande Personal Training

v
Personal Training
v
Voedings- en leefstijladvies
v
Blessurebehandeling- en preventie
v
Prestatieverbetering